Web aplikāciju izstrāde


Interneta veikali- €199,- €1,599
Vai jūs pārdodat gurķus, vai veidojat īpašus suvenīrus? Nopelniet vairāk naudas, izveidojot profesionālu e-komercijas mājas lapu - veikalu. Pārdodiet savus produktus internetā! Ļaujiet citiem cilvēkiem jūs atrast 24/7. Mēs varam palīdzēt Jums arī ar SEO un mārketinga rīkiem, lai reklamētu jūsu veikalu turpmāk!

Mājas lapas izstrāde WIX platformā - €499, + WIX abonēšanas maksa 
Wix ir šāda platforma, kurā šodien varat reģistrēties un mazāk nekā 15 minūšu laikā velciet un nometiet kopā savu mājas lapu, pat ja šī ir jūsu pirmā diena pie datora. Nopietni. Tomēr šajā platformā izveidotās mājas lapas ir nedaudz lēnas. Bet ar labām dizaina spējām. Ir arī uzlabota reģistrācijas funkcija un pārsteidzoši izmantojami mārketinga rīki. Mēs strādājam ar WIX un zinām, ka dažreiz izstrāde var aizņemt vairāk nekā 15 minūtes. Tāpēc mēs to piedāvājam kā pakalpojumu, jo dažas WIX funkcijas ir pārsteidzošas.

Mājas lapas ar klientu datu bāzi, pieteikšanās un reģistrēšanās funkciju - €499,- €1,299
Ja vēlaties, lai tiešsaistē automatizētu korporācijas pieredzi ar jūsu biznesu. Jūsu projekta kopējo cenu mēs varam apspriest atkarībā no jūsu biznesa vajadzību sarežģītības.

Sarežģītas tiešsaistes uzņēmējdarbības platformas €499- €3,999
Pieejami dažāda veida biznesa moduļi, kas līdzīgi esošajiem. Atveriet savu alternatīvu Twitter, Facebook, Draugiem vai jebkuram esošam biznesam tiešsaistē, vienkārši nometiet mums informāciju par jūsu ideju un vajadzībām.

Kripto maki un tirdzniecības platformas €4,999
Nopelniet savus Bitcoins internetā, sākot tos vākt no dažādām tirdzniecības un apmaiņas platformu komisijām. Bitcoin savā ziņā ir līdzīgs pagājušā gadsimta top tirdzniecības instrumentam - Forex. Ja jums ir daži tūkstoši, ko tērēt jaunai biznesa rotaļlietai, kas potenciāli nes jums miljonus - jautājiet mums, kā. 

Maksājumu sistēmas €4999,- €149,999 
Kļūsti par baņķieri mēneša laikā! Maksājumu sistēmas un norēķinu sistēmas, licencēšana, pievienošana vīzai / galvenajai kartei. Zvaniet mums, un mēs labprāt izmantosim mūsu zināšanas, lai palīdzētu sasniegt jūsu mērķus!