KĀ TAS DARBOJAS?

Mēs jums uzvanīsim, lai pārrunātu jūsu projektu. Mēs apspriedīsim krāsas, galveno ideju, jūsu vēlmes, apspriedīsim ierobežojumus un iespējas. Mēs uzklausīsim jūsu projekta vīziju.

Tā kā esam izveidojuši simtiem mājas lapu, mēs varam viegli pielāgot un apkopot informāciju un attēlus, kas nepieciešami visam, lai atspoguļotu jūsu produkta labākās īpašības. 

Mēs jūsu projektam izveidosim jaunu gmail e-pastu ar paroli, kuru vēlāk nomainīsit uz jebkuru no jūsu vai arī saistīsit savu esošo gmail kontu ar visiem nepieciešamajiem pakalpojumiem, kas mums būs nepieciešami, izveidojot jūsu mājas lapu.

Mēs jums nepiedāvāsim izvēlēties savu logotipu - mēs pārdomāsim jūsu vēlmes un izdarīsim to atbilstoši vai izmantosim esošo. To varēsit izmantot vēlāk, kad vien vēlaties, ar 3 peles klikšķiem.

Jūs saņemsiet pilnībā gatavu savu interneta vietni 48 stundu laikā. Par citiem projektiem un sarežģītām biznesa mājas lapām laiks tiks apspriests atsevišķi.

Ja Jums būs nepieciešami daži labojumi - neuztraucieties - mēs ar prieku tos izdarīsim. Par turpmāku palīdzību un papildus darba slodzēm mēs varam apspriest ikmēneša maksājumu plānus.