KĀ PELNĪT NO MĀJĀM? 3 IDEJAS!

Saņemiet BEZMAKSAS piekļuvi simtiem uzņēmumu, kas piedāvā līdz pat 50% labumu no produktu pārdošanas. Viss, kas jums nepieciešams, ir sociālo mediju konts, internets un straumēšanas laiks. Reģistrējieties, lai uzzinātu vairāk: zigijob.com

>>> 3 BIZNESA IDEJAS!<<<

Atvērt Interneta Brokeru Partnera portālu - €199
48h - €199,- (10 piltuves = €999 - 50% ATLAIDE) 
Klientu piltuve jeb Pārdošanas piltuve ir uz patērētājiem vērsts mārketinga modelis, kas ir izstrādāts teorētiska klienta novirzīšanai uz preces vai pakalpojuma iegādi vai kontaktu ar jums, izmantojot vietnes veidlapu, atstājot klienta vārdu un kontaktinformāciju. Labs veids, kā paplašināt savu pārdošanas apjomu, ja ir kāds, kurš apzvanīs klientus.



Atvērt Amazon partnera veikalu - €299 
(10 mājas lapas= €1,400 - 30% ATLAIDE)
Sāciet reālu biznesu mazāk nekā 72 stundu laikā, kļūstot par Amazon partneri. Mēs jums izveidosim Amazon Online veikalu, kur jūs iegūsit 10% no katra pārdotā produkta. Mums būs nepieciešama jūsu nodokļu informācija, reģistrācijas adrese, adreses pierādījums, tālruņa numurs, bankas konts un cita informācija, kuru mēs izskaidrosim sarunas, ar Jums, pa telefonu, laikā. 







Atvērt Ceļojumu partnera portālu - €399 
(10 mājas lapas= €1,400 - 30% ATLAIDE)
Kļūsti par tūrisma aģentu! Atveriet vietējo tūrisma aģentūru savai pilsētai vai starptautiski un pelniet 10% komisiju! Papildiniet lapu ar jaunākām ziņām, iegādājieties vietnes apmeklētājus un pelniet no pārdotajiem lidojumiem, viesnīcu rezervējumiem, pārdotajām biļetēm, rezervētajām automašīnām un daudz ko citu bez īpaši padziļinātas grāmatvedības un klientu apkalpošanas!


>>>KĀ DABŪT KLIENTUS? <<<

SEO SPRĀDZIENS - €99
Tūlītēja interneta reputācija, trafiks un potenciālie klienti no ziņu nosūtīšanas un publicēšanas par jūsu uzņēmumu uz vairāk nekā 100 interneta ziņu vietnēm, lai jūsu uzņēmumu atpazītu un ziņas par to atrastos internetā! Labs rīks ilgtermiņa biznesam un SEO. Mēs profesionāli izplatīsim vērtīgu preses relīzi, kuru vēlāk varēsiet lietot pēc savas iniciatīvas. Paziņojums presei tiks izplatīts 100 vietnēs, dažas no tām minot kā piemēru: unun.info, lolonu.com, hgz.io, ziginews.com, toshipool.com



Neko nav jāzin par reklamām - no €99/mēnesī
Palīdzēsim tev izveidot jaunas sociālo tīklu lapas vai administrēt jau esošās. Veidojam gan saturu, gan dizainu publikācijām. Pārrunājam arī stratēģiju un sasniegtos rezultātus. Sociālo mediju vadība ir tāda satura izveidošana, plānošana un analīze, kas notiek sociālo mediju platformās, piemēram, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok un Twitter. Jūsu laiks ir ierobežots, bet mūsējie sociālo mediju pārvaldības rīki un pakalpojumi var aviegot jūsu sociālo mediju klātbūtni par prioritāti uzturot jūsu biznesa vadību. 

Automatizētu klientu piesaiste - no €599/mēnesī
Veidojam plānveida automatizētu klientu piesaisti ar "piltuves" palīdzību. Tā ir efektīva metode gan uzņēmumiem, gan citiem saimnieciskās darbības veicējiem, lai veidotu sistēmu, kas ģenerē klientus. Pārdošanas piltuve ir pakāpenisks process, kas ļauj vienu soli tuvināt potenciālo klientu jūsu piedāvājumam un izmantojot virkni mārketinga darbību, piemēram, automatizētus e-pastus, videoklipus, rakstus un galvenās lapas, kas veiks pārdošanu, ietekmēt pirkšanas lēmumu. Pārdošanas piltuve ir pārdošanas procesa metafora no sākotnējā kontakta līdz galīgajai pārdošanai. Piltuvei ir pieci posmi: vadīt, potenciālais, kvalificēts potenciālais, apņemšanās un darījums. Piltuves apakšā samazinās laiks līdz aizvēršanai un palielinās pārdošanas iespējamība.

Vai jums ir partneru programma? Lieliski! Mēs labprāt to izmantosim turpmākai sadarbībai!