KĀ MĒS PIESAISTAM KLIENTUS?

Palīdzēsim tev izveidot jaunas sociālo tīklu lapas vai administrēt jau esošās. Veidojam gan saturu, gan dizainu publikācijām. Pārrunājam arī stratēģiju un sasniegtos rezultātus. Ne vienmēr lapas sekotāju skaits vai nospiesto sirsiņu daudzums ir svarīgākais, tāpēc iedziļinamies ikkatra klienta vēlmēs un vajadzībās, lai nodrošinātu vislabāko rezultātu. Maksas reklāmas. 

no €99/mēnesī

Tūlītēja interneta reputācija, trafiks un potenciālie klienti no ziņu nosūtīšanas un publicēšanas par jūsu uzņēmumu uz vairāk nekā 100 interneta ziņu vietnēm, lai jūsu uzņēmumu atpazītu un ziņas par to atrastos internetā! Labs rīks ilgtermiņa biznesam un SEO. Mēs profesionāli izplatīsim vērtīgu preses relīzi, kuru vēlāk varēsiet lietot pēc savas iniciatīvas. Paziņojums presei tiks izplatīts 100 vietnēs, dažas no tām minot kā piemēru: unun.info, lolonu.com, hgz.io, ziginews.com, toshipool.com

€99

Mēs izveidosim jums galveno lapu reģistrācijas saņemšanai sauktu par "piltuvi". Kāpēc jums tas nepieciešams? Vienkārši tāpēc, ka tas ir labs veids, lai savāktu informāciju no jūsu potenciālā klienta, lai vēlāk viņam atzvanītu vai nosūtītu e-pasta ziņojumu. Ar piltuves palīdzību uzņēmums atrod, kvalificē un pārdod savus produktus pircējiem efektīvāk.
€199


Veidojam plānveida automatizētu klientu piesaisti ar "piltuves" palīdzību. Tā ir efektīva metode gan uzņēmumiem, gan citiem saimnieciskās darbības veicējiem, lai veidotu sistēmu, kas ģenerē klientus. Pārdošanas piltuve ir pakāpenisks process, kas ļauj vienu soli tuvināt potenciālo klientu jūsu piedāvājumam un izmantojot virkni mārketinga darbību, piemēram, automatizētus e-pastus, videoklipus, rakstus un galvenās lapas, kas veiks pārdošanu, ietekmēt pirkšanas lēmumu. Pārdošanas piltuve ir pārdošanas procesa metafora no sākotnējā kontakta līdz galīgajai pārdošanai. Piltuvei ir pieci posmi: vadīt, potenciālais, kvalificēts potenciālais, apņemšanās un darījums. Piltuves apakšā samazinās laiks līdz aizvēršanai un palielinās pārdošanas iespējamība.

no €599/mēnesī

Vai jums ir partneru programma? Lieliski! Mēs labprāt to izmantosim turpmākai sadarbībai!